Service pagina's - nieuws, boekenplank, woordenboek, agenda

Er zijn een aantal overzichtspagina's beschikbaar, met name met boektitels, evenementen, nieuwsberichten en een verklarende woordenlijst. De op deze pagina's opgenomen onderwerpen houden niet in dat diderot track zich conformeert aan de inhoud daarvan, nog dat daarin geuitte meningen worden onderschreven.

NieuwsDe kiosk - Een tamelijk willekeurige collectie nieuwsberichten. Her en der verzameld. Het betreft niet altijd een onderwerp dat iets met de verrichtingen van diderot track heeft te maken. Wel altijd wetenswaardig.
Laatste aanvulling: 14-11-2013 - Seminar over e-formulieren en apps - E-formulieren nemen snel aan belang toe in het bedrijfsleven en bij de overheidnu lezen

AgendaAgenda - Datums en beschrijvingen van aanstaande evenementen. Congressen, seminars, studiebijeenkomsten etc.
Laatste aanvulling: 24-10-2013 - inct.spiratie - Uitgeven = ondernemen - "In deze tijden wordt van uitgevers het uiterste gevraagd in creativiteit, inventiviteit en innovatiekracht. 10 topsprekers."nu lezen

BoekenDe boekenplank - Een lijst van boek- en tijschrifttitels die in de bibliotheek van diderot track zijn terug te vinden. Onderwerpen lopen uiteen van "Management" via "Milde Technologie" tot aan "Filsofie".
Laatste aanvulling: 23-10-2010 - Ontology representation - Design Patterns and Ontologies that Make Sensenu lezen

WoordenboekHet woordenboek - Een verzameling termen, begrippen en frases met een verklaring of definitie van de opgenomen term. Voor sommige termen wordt een 'vrije' definitie gegeven.
Laatste aanvulling: 17-08-2010 - Praktischnu lezen