eventsAgenda

Datums en beschrijvingen van aanstaande evenementen. Congressen, seminars, studiebijeenkomsten etc.

inct.spiratie

Uitgeven = ondernemen

inct.inspiratie logoDit jaar heeft inct.spiratie een bijzonder thema: uitgeven = ondernemen. In deze tijden wordt van uitgevers het uiterste gevraagd in creativiteit, inventiviteit en innovatiekracht. Kortom: de uitgever van de 21e eeuw moet ondernemen. inct.spiratie wil daarbij helpen. Dat doen we door een aantal sprekers van buiten onze branche te koppelen aan sprekers van binnen de branche. Iedere spreker heeft een inspirerende kijk op een onderdeel van ondernemen: marketing, sales, businessmodellen. We beginnen weer met een onderhoudende opening-keynote die de toon voor de dag zal zetten en natuurlijk wordt inct.spiratie ook weer afgesloten met een bijzondere closing keynote.

inct.spiratie vindt plaats op 20 november 2013 in Zonheuvel te Doorn.

  • inct.spiratie - Programma en aanmelden>>

Nationale Uitgeefdag

Uitgeven = ondernemen

Mobile, social en Big data: zie hier de drie golven van verandering waarop uitgevers dienen mee te surfen. Maar hoe kunnen uitgeefbedrijven succesvol inspelen op al deze veranderingen, in plaats van af te wachten hoe anderen hun markt afpakken?

Tijdens vier gelijktijdige inhoudelijke programma’s kunt u op 26 november ,in congrescentrum 1931 in Den Bosch, zo’n dertig sessies volgen: presentaties, interviews en discussiefora. Inspirerende sprekers belichten interessante cases en onderwerpen; sessies die een nieuw licht werpen op wat succesvolle publishing anno 2013 inhoudt.

De Mediafacts Nationale Uitgeefdag is een jaarlijks evenement voor medewerkers van mediabedrijven en uitgeverijen.

  • Mediafacts - Nationale Uitgeefdag 2014 - Programma en aanmelden>>